Notice: Undefined offset: 51 in /home/shiaac/public_html/libraries/src/Access/Access.php on line 608

Notice: Trying to get property 'rules' of non-object in /home/shiaac/public_html/libraries/src/Access/Access.php on line 608

Notice: Undefined offset: 51 in /home/shiaac/public_html/libraries/src/Access/Access.php on line 613

Notice: Trying to get property 'rules' of non-object in /home/shiaac/public_html/libraries/src/Access/Access.php on line 613

آئین بازگشایی مرکز تخصصی شیعه شناسی

آئین بازگشایی مرکز تخصصی شیعه شناسی تحت اشراف آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامت برکاته)
مرکز تخصصی شیعه شناسی در تاریخ ۱۴۰۱/۷/۹فعالیت های علمی و اموزشی خود را در سال جدید شروع نمود، در آئین بازگشایی اولین روز فعالیت این مرکز در سال تحصیلی جدید حجت الاسلام والمسلمین مقیمی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم در گردهمایی طلاب این مرکز حضور یافت.
این جلسه با تلاوت قران شروع و با استفاده  ازبیانات حجت الاسلام مقیمی ادامه یافت و با تلاوت زیارت ال یس پایان پذیرفت.

 

 

گوشه ای از بیانات حجت الاسلام مقیمی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم در جمع دانش پژوهان مرکز تخصصی شیعه شناسی
حجت الاسلام مقیمی به بیان مسائل مورد نیاز درباره پژوهش های طلاب پرداختند و تصریح کردند، موضوعات مورد تحقیق اعم از مقالات و پایان نامه ها باید از  مسائل کلی علوم انسانی خارج شود و به صورت پژوهش های موردی و ریز موضوعات مسیر خود را ادامه دهد .
ایشان افزودند تا زمانی که موضوعات پژوهشی خرد و ریز موضوع نشود ما نمی توانیم کاربردی عمل نماییم، یکی از مشکلاتی که طلاب ما در مراجعه به کار گروههای مدارج علمی با ان مواجه هستند عدم همخوانی مسائل با نیازهای مورد نیاز جامعه و روز است.
در موسسات دروس اموزشی باید با نیازهای روز جامعه و افراد همخوانی داشته باشد. ایشان یکی از رسالت های مرکز تخصصی شیعه شناسی را احصاء مسائل و موضوعات جامعه شیعه در تمام دنیا و پرداختن به صورت موردی به آن ریزموضوعات دانست.
معاونت پژوهش حوزه اضافه کرد امروزه علوم در صورتی راهگشای جامعه می تواند باشد که از حوزه عمومی به تخصصی و از حوزه تخصصی به تمحضی ارتقاء یابد به عبارت دیگر فرایند خود را از مسائل کلان و عمومی به مسائل تخصصی و تمحض در ریزموضوعات تخصصی تغییر دهد. نتیجه این نگرش تولید اندیشه های جدید می باشد .
درپایان ایشان رسالت مرکز شیعه شناسی را از منظر خودشان در  سه بخش تقسیم بندی نمود:
۱.مسئله شناسی مسائل شیعه به صورت موردی، منطقه ای و تخصصی
۲.قلم زدن در راستای مسائل مورد نیاز شیعه با تکیه به معارف ناب اهل بیت
۳.وقتی مسائل شناخته شد افراد در قالب تخصص بر مسائل تمحض پیدا کرده تا به تولید علم برسند.