گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مراسم افتتاحیه مرکز

 حجت الاسلام والمسلمین داعی نژاد عنوان کرد:
تحصیل ۳۰۵ شیعه پژوه در مرکز تخصصی شیعه شناسی قم
حوزه/ مدیر مرکز تخصصی شیعه شناسی گفت: در طول ۹ سال فعالیت مرکز تخصصی شیعه شناسی در قم، ۳۰۵ شیعه پژوه فعال هستند و ۱۵۰ نفر از این افراد، فارغ التحصیل شده اند که تعدادی از آنها در مراکز تخصصی مشغول به تدریس، تبلیغ و تحقیق هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین داعی نژاد عصر شنبه در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی مدارس و مراکز تخصصی تحت اشراف آیت الله العظمی مکارم که در مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه مرکز تخصصی شیعه شناسی در سال 87 به عنوان یکی از رشته های تخصصی حوزه علمیه قم راه اندازی شد، اظهار داشت: همچنین شعبه ای از این مرکز در سال 1390 در شهرستان کرج آغاز به فعالیت کرد.

وی تصریح کرد: در طول 9 سال فعالیت مرکز تخصصی قم، 305 شیعه پژوه فعال هستند و 150 نفر از این افراد، فارغ التحصیل شده اند که تعدادی از آنها در مراکز تخصصی مشغول به تدریس، تبلیغ و تحقیق هستند.

رئیس مرکز تخصصی شیعه شناسی افزود: در سه دوره پذیرش مرکز تخصصی شیعه شناسی در شهرستان کرج، حدود 70 شیعه پژوه اشتغال به تحصیل دارند.

حجت الاسلام والمسلمین داعی نژاد با اشاره به فعالیت هایی که مرکز تخصصی شیعه شناسی به آن اهتمام دارد، اظهار داشت: مهم ترین محور فعالیت ما تربیت اساتید،  مبلغان و محققان است.

وی با اشاره به اینکه مرکز تخصصی شیعه شناسی نخستین شماره مجله تخصصی خود را آماده انتشار کرده است، ابراز داشت: حدود 40 نشست تخصصی علمی و اخلاقی با موضوع شبهات روز در قم و کرج برگزار شده است و مباحث مطرح شده در این نشست ها، به شکل مکتوب و نرم افزاری موجود است. 

رئیس مرکز تخصصی شیعه شناسی همچنین به برگزاری کارگاه های متعدد پژوهشی اشاره داشت و گفت: در هر دوره تحصیلی، دو دوره کارگاه پژوهشی در شهر مقدس قم و کرج برگزار شده است.

حجت الاسلام والمسلمین داعی نژاد با اشاره به اینکه تدوین دانش نامه شیعه شناسی یکی از مهم ترین فعالیت این مرکز بوده است، گفت: از دیگر فعالیت های این مرکز، تشکیل 8 گروه از شیعه پژوهان در بحث های مختلف شیعه شناسی است که به امر تحقیق اهتمام دارند و بعضی از این مقالات آنها نیز آماده انتشار است.

وی در پایان با اشاره به اینکه آنچه از دستاوردهای مرکز شیعه شناسی قم و کرج ارائه شد حاصل عنایات، پشیتبانی و دعای خیر مرجعیت است، خاطرنشان کرد: شیعه شناس بزرگ آیت الله العظمی مکارم همواره دغدغه تشیع را دارند.